duminică, 13 mai 2012

Pompele de pe Einstal.ro - solutia problemelor tale casnice

Iarna a venit, iar temperaturile sunt din ce în ce mai scazute. De aceea, pentru liniÅŸtea ÅŸi confortul casei tale echipa einstal.ro îÅ£i recomanda sa treci ÅŸi pragul site-ului nostru. Nu vei regreta! Aici gaseÅŸti o gama larga de produse din domeniul instalaÅ£iilor termice ÅŸi sanitare, de calitate superioara deoarece sunt fabricate de cei mai mari producatori din domeniu: boilere, calorifere, centrale electrice, filtre pentru apa, pompa hidrofor, pompa submersibila pret, robineÅ£i, sisteme de aer condiÅ£ionat, etc. Iar preÅ£urile produselor comercializate sunt excelente.

Daca ai fost precaut ÅŸi deja Å£i-ai echipat caminul cu o centrala sau un radiator, dar alte piese din sistemul de instalaÅ£ii termice ÅŸi sanitare nu mai funcÅ£ioneaza corespunzator, ei bine cu ajutorul magazinului nostru virtual poÅ£i sa faci aceste schimbari pentru confortul casei tale. Site-ul einstal.ro vine în sprijinul tau ÅŸi îÅ£i ofera numeroase oferte la pompele Dab, care asigura circularea optima a apei calde ÅŸi apei reci din instalaÅ£iile termice ale caminului tau.

Daca ai un buget restrâns pentru a investi într-o astfel de pomba, cu nici 500 de lei (489 RON cu TVA) poÅ£i achiziÅ£iona Pomba Dab cu aerisitor ÅŸi golire. DeÅŸi se regaseÅŸte la un preÅ£ rezonabil, pompa este foarte eficienta ÅŸi rezistenta pentru ca este dotata cu un corp de plastic anticalcar care o protejeaza de depunerile de calcar. Pompa Dab va 50 130 asigura circularea apei calde în instalaÅ£iile de încalzire centrala interne ÅŸi sisteme de climatizare de tip rezervor închis ÅŸi sub presiune sau deschise. Pompa are o greutate de nici doua kilograme, are trei trepte de viteza, iar apa pe care o pompeaza în instalaÅ£ii este curata, nu conÅ£ine uleiuri minerale ÅŸi nici un compus chimic. Mai mult decât atât, clienÅ£ii care opteaza pentru o astfel de pompa au ÅŸi o garanÅ£ie de un an.

Pentru persoanele care locuiesc la casa ÅŸi care nu sunt racolate la sistemul de apa curenta, pompele submersibile sunt soluÅ£ia perfecta. Magazinul nostru virtual comercializeaza numeroase astfel de produse, la preÅ£uri foarte accesibile, printre care se remarca pompele submersibile produse de firma Jad. Acestea au multiple utilizari, printre care: pomparea apei din fântâni care pot avea adâncimi ÅŸi mai mari de cinci metri, pot alimenta cu apa microîntreprinderi ÅŸi mici sisteme de irigaÅ£ii din domeniile agricultura ÅŸi horticultura. Pompa submersibila Jad este un produs fabricat în România ÅŸi are o garanÅ£ie de doi ani. Pompa este foarte eficienta pentru ca poate pompa apa de la o adâncime de pâna la 75 de metri, are un debit de 3 mc/h, iar lichidul pompat este curat ÅŸi nu conÅ£ine compuÅŸi solizi . Pompa submersibila de la Jad, pe lânga faptul ca este eficienta, este ÅŸi rezistenta deoarece cele mai importante elemente care o alcatuiesc, carcasa, motorul ÅŸi axul pompei nu ruginesc pentru ca sunt realizate din inox. Tot pentru protecÅ£ia sa, aceasta are înglobat un condensator ÅŸi un termoprotector, iar numarul de porniri ÅŸi opriri pe ora poate ajunge pâna la maxim 20. PreÅ£ul unei astfel de pompe ajunge la cel mult 920 de RON, cu TVA.

Lista completa a produselor de instalaÅ£ii termice ÅŸi sanitare este disponibila pe site-ul nostru, www.einstal.ro., de unde puteÅ£i afla toate caracteristicile produselor comercializate. Iar în cazul în care ai diferite nelamuriri cu privire la produsele care se regasesc în magazinul nostru virtual, poÅ£i sa ne contactezi pentru informaÅ£ii suplimentare la numerele de telefon 0766.261.389 sau 0766.261.392, iar noi o sa te ajutam cu toate informaÅ£iile de care ai nevoie.


Tags: pompa submersibila pret

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu