vineri, 23 martie 2012

Boldea in 2009, in scandalul Ridzi din Parlament: "Nu trebuie sa ne ascundem in spatele imunitatii"

Intr-o interventie in Parlament din 2009, deputatul-fugar Mihail Boldea tinea un discurs aproape emotionant despre cum parlamentarii nu trebuie sa se ascunda in spatele imunitatii.

"Parlamentul Romaniei este cel care elaboreaza legi. Suntem primii care trebuie sa le respectam. Nimeni nu este mai presus de lege. Daca este suspectat ca a incalcat legea, nu trebuie sa se ascunda in spatele imunitatii" spunea Boldea in Parlament dupa ce se votase pentru ridicarea imunitatii Monicai Iacob Ridzi.

Intr-un fel, Boldea a ramas fidel principiului sau pentru ca nu s-a ascuns in spatele imunitatii, ci in Kenya.

Mihail Boldea a adresat si 46 de interpelari, referitoare la blocajul financiar din sistemul judiciar al judetului Galati, dar si catre Autoritatea Nationala pentru Restituirea Proprietatilor, in legatura cu mai multe petitii ale unor persoane care nu-si primisera despagubirile pentru imobilele detinute.

Potrivit procurorilor DIICOT sunt date si indicii rezonabile in legatura cu participatia penala a deputatului Mihail Boldea, in perioada 2006 - 2011, in obtinerea unor importante foloase materiale, injuste, prin inducerea in eroare a unor persoane, cu ocazia incheierii unor contracte de vanzare-cumparare ale unor imobile, ascunzand situatia juridica reala a acestora ori existentei unor conventii comerciale in ceea ce priveste bunurile.

Puteti gasi aceste interpelari atasate la articol.

 

Download Nicusor Caracateanu Download Mihai Melnic Download Maria Mihailescu Download Ion Badoiu Download Mihai Economu Download COSTIN ENACHI

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu