vineri, 2 martie 2012

Si "legumele se drogheaza". Campania publicitara realizata de un roman a cucerit internetul

stirileprotv.ro Creatiile unui artist roman, Radu Noper, au uimit lumea si au fost incluse intr-o colectie cu cele mai reusite imagini, LurzerArchive Best 200 Illustrator.

Trei imagini, propuse ca reclame pentru magazine bio, infatiseaza legume care se drogheaza, alaturi de mesajul “Nu toate legumele sunt curate. Cumpara bio de la Biopark”. Campania a fost realizata impreuna cu cei de la Jandl, o companie din Slovacia.

Imaginile au facut senzatie in lumea celor pasonati de animatii. De altfel, artistul roman a fost inclus in catalogul LurzerArchive Best 200 Illustrators, editia 2009/2010, potrivit koikoikoi.com .

reclama Radu Noper

In 2010, Radu Noper a luat impreuna cu agentia Leo Burnett premiul Leul de Bronz la Festivalul International de Publicitate desfasurat la Cannes, pentru o campanie realizata pentru MTV Portugalia.

Radu Noper este un artist vizual roman, specialist in animatie. Locuieste la Bucuresti si este director artistic la o agentie de publicitate. La inceputul carierei sale a jonglat cu diferite stiluri, dar in lucrarile sale mai recente el a aratat pasiune pentru crearea unor personaje fabuloase si bizare.

reclama Radu Noper

Conform descrierii de pe site-ul propriu, motto-ul sau este urmatorul: "Daca vad ceva, atunci poate ca o si simt ceva. Dar daca o sa simt ceva, atunci o sa-l desenez naibii!"
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu